Get Adobe Flash player

Организирани почивки на Халкидики - Атон

There are no translations available.

plaj halkidiki 1024x768

8 дни/ 7 нощувки

Дати на отпътуване: 01.08, 08.08, 15.08, 22.08, 29.08, 05.09, 12.09, 19.09, 26.09.2015 г.

С отпътуване от София и страната (Велико Търново, Габрово, Пловдив, Стара Загора и др.) Всяка седмица от 30.05. до 26.09.2015г.

Избор на хотел и вид настаняване (HB, ALL).

Цена:от 498 лв.

 

Хотели:

  • ХОТЕЛ “THEOXENIA” ***+ - УРАНОПОЛИС – АТОН;
  • ХОТЕЛ “ATHORAMA” *** - НЕА РОДА – АТОН;
  • ХОТЕЛ “AKTI OURANOUPOLI” ***- УРАНОПОЛИС – АТОН;
  • ХОТЕЛ “AKRATHOS” *** - УРАНОПОЛИС – АТОН;
  • ХОТЕЛ „ALEXANDROS PALACE” ***** - УРАНОПОЛИС – АТОН.


Сборен пункт на тръгване по направление 1: 

Град

Място на тръгване

Час на тръгване

Цена за доплащане

Велико Търново

Паркинг пред хотел Етъра

24:00 часа

45.00 лв.

Габрово

бензиностанция Лукойл, зад Дома на Хумора и Сатирата

00:40 – 00:50 часа

45.00 лв.

Казанлък

OMV – изхода за Стара Загора

1:30 – 1:40 часа

40.00 лв.

Стара Загора

OMV – до автогарата

2:10 – 2:20 часа

40.00 лв.

Пловдив

OMV – до х-л Санкт Петербург

2:50 – 3:00 часа

30.00 лв.

Пазарджик

SHELL – на магистралата

3:20 – 3:30часа

30.00 лв.

 

Тръгването е всеки петък / събота и целта е Организираните почивки на Халкидики – Касандра, Ситония и Атон, няма минимум на туристи – гарантиран трансфер.

Първата дата е 30/05/2015; последната дата на отпътуване 26/09/2015 – НЯМА ПРЕКЪСВАНИЯ ПРЕЗ СЕЗОНА. Цената на доплащане е на човек, двупосочно;

Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете;

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

 

Совалката стартира от дата 23.05.2015 /събота – събота / до дата 26.09.2015 – последен курс. Тръгване в 6:00 часа от „Стадион Васил Левски”. Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, който да предадете на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в автобуса час, освен ако последният не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на автобуса по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператотът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.

 

Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.

 

Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите.

 

Лица до 5 год. и над 64 год. имат доплащане за мед. застраховка 8 лева за престоя.

 

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради; забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.

 

Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.

 

Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.

 

На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 35 евро. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка.

 

ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА.

 

 

 

САМОТО ПЪТУВАНЕ

 

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:

 

Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.

 

Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.

 

Големината на автобусите зависи от броя на хората. Информация за вида, марката на автобуса, номера и местата в него се дават в четвъртък. Автобусите на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване. Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута на автобуса.

 

Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.

 

Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.

 

Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако автобусът закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.

 

По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански – Happy Bar & Grill. На връщане на заведение “Eneia Odoi” / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. АВТОБУСЪТ НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ.Този автобус се движи по различен маршрут от Касандра и Ситония.

 

Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ.

 

Консумацията на храна и пушенето в автобуса са забранени.